Pengenalan
|
|
Pengurusan perisian & Persijilan ISO
|
|
 
 

Pengurusan Perisian

 
Pengalaman kami menunjukkan bahawa pengurusan perisian bodyshop yang terdapat di pasaran adalah susah menyesuaikan keperluan kita. Maka, kami mencipta pengurusan perisian bodyshop sendiri mengikut keperluan kita. Kami adalah berdaya untuk mengesan semua aspek kenderaan sebagai mereka datang ke dalam bodyshop kita, melalui penertiban seni dan proses pembaikan ke akhir sebelum penghantaran proses pemeriksaan ke dalam pembebasan kenderaan-kenderaan, terus untuk bayaran akhir. Sepanjang perjalanan, kenderaan pelanggan kami telah dijaga bawah satu sistem pentadbiran intergrasi dengan menuntut daripada syarikat insurans.
 
 
     
 
Persijilan ISO 9001:2000
 

Kami dikenall pasti menjamin pembaikan kualiti yang konsisten paiwaian pada masa awal,amalan-amalan pembaikan moden memerlukan semua aspek pembaikan perlanggaran proses akan dikawal dan tersusun. Dalam hubungan ini, kami mengemukakan operasi-operasi kami kepada ISO. Setelah sekian lama kami menjalankan perusahaan ini, ia diiktiraf di ISO 9001:2000 dan mendapat sijil ISO yang bernombor 843888 dan sijil Antarabangsa LTD.

Daripada tarikh itu, kami menjadi salah satu syarikat di Negara ini yang berdaftar dengan ISO 9001:2000.

 
     
 
Masa Hadapan
 

Bak kata pepatah “HANYA SATU TETAP TELAH DITUKAR”. Kami akan teruskan falsafah pekerjaan kami iaitu “KAIZEN” dan meneruskan penambah baikan untuk bersaing di dalam industri ini untuk melayan semua pelanggan kami. Mereka meletakkan kepercayaan mereka kepada syarikat kami untuk membaiki kenderaan mereka dengan cara yang terbaik.

 
No Pendaftaran syarikat = 109544-H
No PIAM = J0034
Tarikh Menubuhkan = 20 Apr 1966
Masa Jaminan = 6 bulan